DEISTER té com a principal activitat el desenvolupament de solucions de software per l'empresa. Solucions innovadores i avançades tecnològicament que permetin desplegar totes les seves aplicacions en entorns web.

Com a proveïdor líder de solucions i serveis web a companyies de primer ordre, DEISTER SOFTWARE ajuda les empreses a trobar una drecera entre el complex entramat d'oportunitats que presenta la nova economia. DEISTER SOFTWARE subministra la plataforma més completa i oberta per construir els mercats B2B, subministrant les funcionalitats B2B integrades en la nostra plataforma Axional ERP en Internet.

Des del seu naixement el 1988, DEISTER SOFTWARE ha respost a les canviants necessitats dels mercats de mitjana i gran escala.

A DEISTER SOFTWARE pensem que els usuaris han de controlar el software que usen, en lloc de la inversa. és per això que oferim solucions de fàcil configuració de tot tipus. D'aquesta manera, amb independència de que el seu negoci creixi o canviÏ , sempre existeix l'opció de modificar i modelar el nostre software perquè s'adapti al màxim a les necessitats de la seva empresa. Creiem que així hauria de ser.

DEISTER SOFTWARE entra en el nou mil┬Ělenni amb solucions de software tecnològicament avançades amb capacitat per créixer a llarg termini en l'assessorament integral a empreses així com en l'externalització de processos financers i administratius.