Mercer és una consultora especialitzada en ajudar els seus clients a optimitzar el poder dels seus recursos humans per assolir els seus objectius empresarials.

- Solucions integrals en la gestió de recursos humans.
- Assessorament en provisió social.
- Consultoria en inversions (fons de pensions, societats patrimonials).
- Assessorament jurídic en matèria tributària i laboral.

Mercer és un líder mundial en les àrees de recursos humans i en els productes i serveis financers relacionats. Mercer té més de 18.000 empleats al servei dels seus clients a 180 ciutats i 41 països de tot el món.

Mercer a Espanya és pionera en les activitats d'assessorament directe des de 1976 oferint serveis als seus clients des de la seva oficina de Madrid, des de la de Barcelona (creada al 1987), des de la de Bilbao, creada al 1999, i des de la seva oficina de Sevilla, que es va crear al 2002. Actualment comptem amb gairebé 200 professionals (advocats, economistes, actuaris, etc.) al servei de més de 2000 clients.

Mercer forma part del grup empresarial Marsh & McLennan Companies, Inc., (MMC). Aquest fet ens permet complementar la nostra pròpia experiència i els nostres coneixements amb els d'altres companyies del grup: Mercer Management Consulting, Mercer Delta Organizacional Consulting, Mercer Oliver Wyman, Lippincott Mercer, i NERA Economic Consulting.