TRANSNATIONAL TALENT és una consultoria que acompanya les empreses en la recerca de talent des de la proximitat i el compromís i amb un abast global. Nascuts de l'experiència de Eurohunting en Executive Serch, TRANSNATIONAL TALENT està especialitzat en la relació de projectes estratègics de recursos humans i en la recerca i reorientació de talent a nivell internacional.

Gràcies a la seva estructura flexible i àgil, ofereix un servei a mesura, acompanyat transnacionalment les empreses sense derivació a tercers. D'aquesta manera, el seu client treballa amb un únic interlocutor encara que operi en múltiples països, facilitant-li el coneixement profund del mercat, seguiment del projecte i proximitat cultural i ideomàtica.

TRANSNATIONAL TALENT té com a visió créixer amb els seus clients i esdevenir el seu aliat estratègic, acompanyant-los en la recerca i identificació d'oportunitats de futur i ajudar als professionals a orientar-se i millorar la seva carrera professional.

TRANSNATIONAL TALENT té com a missió convertir-se en un Global Bussiness Partner, tant dels seus clients com dels seus candidats, per poder desenvolupar junts les planificacions d'avui i de l'endemà.