MERCANTIL

Gaudim d’una contrastada experiència en operacions de fusió i adquisició (M&A), dret societari, reestructuracions i elaboració i supervisió de contractes mercantils. El despatx assessora un gran ventall de perfils: empreses familiars, emprenedors, inversors públics i privats i entitats de capital de risc, entre d’altres.

Dret societari i contractació mercantil

Oferim assessorament integral a empreses, institucions i particulars en matèria de dret societari i contractació mercantil. Aportem solucions innovadores, integrals i adaptades a cada cas en tota mena de projectes mercantils: constitució de societats, modificació d'estatuts, acords parasocials, operacions de dret corporatiu, poders i òrgans d'administració i documentació d’acords socials. Redactem i negociem tota classe de contractes mercantils.

Empresa i planificació familiar

Oferim assessorament integral, específic i personalitzat per a qualsevol sector d'activitat i nivell generacional i col·laborem en la seva consolidació i expansió. També podem assessorar en l'elaboració i la implementació de protocols familiars.

Capital risc

Assessorem inversors privats i firmes de capital de risc, tant en la creació dels seus vehicles d'inversió com en la seva estructura corporativa, oferint un assessorament multidisciplinari en el procés de definició i execució de les inversions.

Dret immobiliari i urbanisme

Donem suport jurídic pluridisciplinari en la implementació de projectes en els àmbits del dret immobiliari, de la construcció i urbanístic. Prestem assessorament jurídic en tota mena de transaccions immobiliàries, arrendaments, contractes d'obra i enginyeria, etc.

Negociació de finançament

Prestem assessorament legal a empreses privades del país, assessorant tant inversors com empreses receptores de finançament. Igualment, assessorem en la formalització de tota mena d'esquemes de finançament.

Compliment normatiu i prevenció de blanqueig

Oferim serveis d'assessorament extern i consultoria en matèria de compliance i prevenció de blanqueig. Resolem consultes específiques, elaborem informes i analitzem les novetats legislatives i reglamentàries en aquestes matèries i la seva implementació en les polítiques internes dels clients.

Protecció de dades personals

Assessorem els nostres clients en tots els dubtes que els puguin sorgir en relació amb la protecció de dades, tenint en compte el compliment de la nova normativa. Assessorem en el disseny i la implementació de les polítiques internes i de gestió de tràmits davant l'APDA (Agència Andorrana de Protecció de Dades).